Zajíc na způsob opilé vinařky
26.10.2011

1 zajíc, 5-6 velkých rajčat, 2 velké cibule, 4 stroužky česneku, nové koření, bobkový list, vegetu, pepř, provensálské koření, sůl, olej nebo máslo, víno
Jak na to:Naporcovaného zajíce (maso můžeme vykostit, ale nemusíme) prudce opečeme na oleji nebo másle, přidáme cibuli pokrájenou na kostičky, utřený česnek, rajčata zbavená slupky, také pokrájené. Opepříme. Chvilku podusíme, pak podlijeme vínem a vodou 1:1 a dusíme. Dále podléváme vínem. Dusíme asi 1 hodinu. Podáváme na topinky s česnekem.
Podobné recepty:Zajíc na způsob opilé vinařky, Zajíc po dalmatský, Zajíc pečený s bylinkami, Opilé kuřecí závitky a rychlý jablkový kompot, Opilé vepřové