Hrbaté maso
26.10.2011

6 řízků z vepřového kotletu, 2 rohlíky, 2 dcl mléka, 4 dkg šampionů, 2 vejce, středně velkou cibuli, 20 dkg umleté šunkového salámu nebo uzeného masa, 15 dkg strouhaného sýra, sůl, pepř, majoránku
Jak na to:Žampiony nakrájíme a podusíme na cibulce, rohlíky namočené v mléce vyždímáme a smícháme s udušením šampiony. Přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce a umletou salám nebo uzeninu. Řízky naklepeme osolíme a rychlé opečeme na oleji. Pak je poklademe na pekáč, na každý dáme náplň, podlijeme s troškou vody. Pomalu dusíme. Na závěr je posypeme strouhaným sýrem.
Podobné recepty:Kuřecí maso na pórku, Vepřové na houbách, Vepřové maso, Maso s moravankou , Maso v mrkvi