Kuřecí játra s dobrou omáčkou
1.11.2011

30 dkg kuřecích jater, 1 cibuli, 3 lžíce oleje, 1 rajče, 1 menší pórek, 1 česnek, sůl, pepř, hladkou mouku, olej
Jak na to:Na oleji osmahneme cibulku a nadrobno pokrájenou kuřecí játra. Po chvíli přidáme na kousky nakrájenou a oloupanou rajče, nakrájený pórek, prolisujeme česnek, podlijeme vodou a dusíme asi 7 minut. Na zahuštění přidáme mouku rozmíchanou ve vodě, chvíli povaříme. Dochutíme solí, pepřem a můžeme přidat trochu čerstvé nasekané natě z petržele a špetku maggi s bylinkami.
Podobné recepty:Kuřecí játra trochu jinak, Jednoduchá kuřecí játra, Kuřecí pohoda, Kuřecí játra Halong, Játra skoro čínská (pro 4 osoby)