Krabí salát
1.11.2011
500 g krabích tyčinek, 300 g čerstvé bílé zelí, 3-4 ks stonků celeru (stonkového), 1 menší pórek, 1 mrkev, 1 tatarskou omáčku (majonéza), sůl a pepř
Jak na to:Zelí nastrouháme a zalijeme vařící slanou vodou. Po 20 min scedíme a necháme vychladnout. Mezitím do misky nakrájíme rozmrazené krabí tyčinky asi na 2 cm kousky. Pórek nakrájíme na tenká kolečka, očištěné celerové stonky a mrkev nastrouháme a přidáme tatarskou. Salát zlehka promícháme a ochutíme podle potřeby, necháme odležet v chladu. Podáváme s čerstvým pečivem.
Podobné recepty:Krabí salát, Krabí salát , Krabí salát, Krabí těstovinový salát, Krabí salát