Provensálské makarony

Potřebujeme:

1 menší lilek, 1 menší cuketu, 2 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, 1 lžíci rajského protlaku, 1 lžíci provensálského koření, zeleninový vývar (v kostce), 40 g makaronů, 1 lžíci parmezánu, sůl

Jak na to:

Lilek a cuketu očistíme a osmahneme na 2 lžících oleje. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak a provensálské koření. Za občasného míchání přilijeme trochu zeleninového vývaru a dochutíme. Mezitím uvaříme makarony a dáme okapat. Všechno spolu smícháme, posypeme parmazánem a podáváme. Ozdobíme petrželkou.

Podobné recepty:

Provensálské makarony, Provensálské makarony, Makarony se sýrovou omáčkou a bylinkami, Makarony se sýrovou omáčkou a bylinkami, Makarony s vejcem