Čína na cibulce

Potřebujeme:

1 / 2 kg vepřového masa, 500 g cibule, 6 PL oleje, 3 lžíce kečupu, 1 1 / 2 PL octa, 2 lžíce sójové omáčky, 1 PL moučkového cukru, 4 PL vody, 2 PL vína, sůl

Jak na to:

Maso nakrájíme na řízky, vyklepeme zády nože a pokrájíme na proužky. Kečup smícháme s vodou, octem, sojovou omáčkou a cukrem. Na oleji maso prudce opečeme. Po opečení osolíme a dáme na talíř. Do výpeku li třeba přidáme olej, na kterém krátce podusíme cibuli pokrájenou na proužky. Do cibule vložíme opečené maso. Přilijeme víno a promícháme. Zalijeme kečupovou směsí a povaříme, dokud se směs trochu neodpaří. Podle potřeby dochutíme.

Podobné recepty:

Čína ala Nikola, Tvarůžková čína, Čína, Čína-sojovka, Cuketový zapečený nákyp