Azul

Potřebujeme:

vepřové plec, sterilovanou zeleninu, čerstvá rajčata, cibuli, česnek, plnotučné hořčici, mast, worcesteru, mletou pálivou papriku, solamyl, sójovou omáčku, pepř, sůl

Jak na to:

Na rozehřátém tuku orestujeme na kolečka nakrájenou cibuli a jemně nakrájený česnek. Přidáme na malé kousky nakrájené vepřové maso a osmahneme. Osolíme, opepříme, pokapeme worcesterem, přidáme mletou papriku a trochu sójové omáčky. Dobře promícháme. K poloměkkému masu přidáme sterilovanou zeleninu a na mírném ohni necháme probublávat. Na závěr vmícháme plnotučné hořčici spolu s kečupem, a ještě necháme důkladně prohřát. Podle potřeby zahustíme solamylem rozpuštěném v trošce vody. Podáváme nejlépe na malých teplých brambůrkách zdobených kolečkem rajčata. Můžeme servírovat i s hranolkami.