Krůtí prsa

2.11.2011
Potřebujeme:

60 dkg krůtích prsou, 10 dkg drůbežích jater, 40 dkg cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 50 g sterilovaných žampionů, 50 g sterilovaného hrášku, 1 kostku masového nebo zeleninového bujónu, pepř, sůl, olej

Jak na to:

Omyté osušené krůtí prsa nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji je z obou stran opečeme. Maso vyjmeme, ve výpeku osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme rajčatový protlak, nakrájenou drůbeží játra, Scezený hrášek a žampiony. Bujónové kostky rozdrobíme a rozpustíme ve vroucí vodě. Takto připraveným vývarem směs podlijeme. Opepříme, krátce podusíme a dochutíme solí.

Podobné recepty:

Krůtí prsa plněné borůvkami, Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa s broskví, Netradiční krůtí prsa, Krůtí prsa plněné žampiony a smaženici