Kuřecí salát
2.11.2011
1 kuře, 200 g mrkve, 150 g petržele, 150 g celeru, 4 kyselé okurky, 1 tatarskou omáčku, 200 ml šlehačky, 1 lžíci plnotučné hořčice, pepř, sůl, vegeta
Jak na to:Kuře uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou tak, aby bylo úplně měkké a aby se maso samo oddělovalo od kosti. Pak vytáhneme spolu se zeleninou z vývaru. Obereme od kostí, nakrájíme na jemno spolu se zeleninou. Přidáme pokrájenou okurku, tatarskou omáčku, 1 lžíci hořčice, vyšlehanou šlehačku, opepříme, osolíme a dochutíme. Nejlepší podáváme na polovině sterilované broskve s bagetou.
Podobné recepty:Salát Angelo, Kuřecí salát, Kuřecí salát, Kuřecí jednohubky, Americký salát