Kuřecí játra po kardinálský
2.11.2011
600 g kuřecích jater, 50 g uzené slaniny bez kůže, 1 cibuli, 2 stroužky česneku, pepř, 80 g žampionů, 3-4 lžíce kečupu, 1 dcl červeného vína, 2 PL sekaných mandlí
Jak na to:Játra nakrájíme na kostičky. Do nadrobno pokrájené roztáté slaniny dáme na jemno nakrájenou cibuli, trochu osmahneme, přidáme nakrájenou játra, lisovaný česnek, pepř a smažíme do růžová. Přidáme pokrájené žampiony, kečup, víno a podusíme. Solíme až nakonec. Na talířích posypeme sekanými mandlemi (nejprve je však spaříme, oloupeme, trochu osmahneme a nasekáme).
Podobné recepty:Jednoduchá kuřecí játra, Kuřecí pohoda, Utajená kuřecí kýta, Kuřecí játra po indicku, Kuřecí játra na zelenině