Pečené kuřecí prsa

10.11.2011
Potřebujeme:

4 porce: 600 g kuřecích prsou podélně překrojených, 400 g grilované zeleniny (zmrazené), 1 francouzskou bagetu, 1 stroužek česneku, 2 lžíce bylinkového pesta, 200 g tatarské omáčky, podle chuti čerstvé bylinky (bazalka, pažitka, tymián)

Jak na to:

Kuřecí prsa posypeme grilovacím kořením a po obou stranách opečeme. Zeleninu nakrájíme na plátky, okořeníme, ogrilujeme, pokapeme olejem a přidáme nasekané bylinky. Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi, potřeme česnekem a bylinkovým pestem. Grilovanou zeleninu poklademe na talíř a na ni položíme podélně překrojené kuřecí prsa. Přidáme tatarskou omáčku, bagetu a ozdobíme čerstvými bylinkami.

Podobné recepty:

Kuřecí prsa s bylinkami, Grilované kuřecí prsa, Kuřecí prsa s broskví, Kuře s mrkví, Kuřecí prsa s broskvemi