Filé se sýrem a smetanou

600 g filé, 250 ml smetany, 200 g tvrdého sýra, 2 vrchovaté lžíce másla, sůl, směs koření na ryby, kmín, červenou kapii, petržel, čerstvou nebo sušenou pažitku
Jak na to:Máslo necháme rozpustit v hlubší pánvi. Naskládáme na ni filé a dusíme, dokud se nerozpadne na kousky. Podušené filé podle chuti osolíme a posypeme kmínem a kořením na ryby. Potom filé zalijeme smetanou, prohřejeme (nevaříme) a odstavíme z ohně. Nastrouháme sýr a přidáme ho k rybímu masu. Nakonec ozdobíme červenou kapií, pažitkou a petrželkou. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky.
Podobné recepty:Rybí filé se smetanou, Filé zapečené se sýrem, Zapékané rybí filé se zeleninou a smetanou, Zapečené rybí filé se sýrem a smetanou, Pikantní rybí filé se sýrem