Kari kuře
24.11.2011
1 kuře, 300 g brambor, 50 g cibule, 3 stroužky česneku, 2 dcl smetany, muškátový oříšek, nové koření, pepř, lžíci rajčatového protlaku, vývar, kari koření, tuk, sůl
Jak na to:Očištěné a umyté kuře rozporcujeme, osolíme a opečeme na rozehřátém tuku. Opečené porce vyjmeme a do tuku dáme osmahnout nadrobno pokrájenou cibuli. Když začne žloutnout, přidáme utřený česnek, smetanu a rajčatový protlak. Podusíme 15 minut. Přidáme očištěné pokrájené brambory, nové koření, posypeme nastrouhaným muškátovým oříškem, mletým černým Koten a kari kořením. Podle potřeby podlijeme vývarem a dosolíme.
Podobné recepty:Indické kuře s jogurtem, Opilé kuře, Kuře s kari kořením, Kuře na kari, Kuře na kari