Guláš

24.11.2011
Potřebujeme:

1,5 kg hovězího předního masa, 300 g cibule, 200 g vepřového sádla, 30 g mleté ​​červené papriky, 40 g soli, 1 g majoránky, 2 g mletého pepře, 4 stroužky česneku, 200 g leča, 100 g hladké mouky , 1 kg brambor, 100 g feferonek, 2 l vody, 1 lžíci tekutého polévkového koření

Jak na to:

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle a přidáme omyté maso pokrájené na kousky. Ochutíme mletou červenou paprikou, pepřem, solí a zalijeme vodou. Přidáme lečo, česnek, majoránku, feferonku a necháme vařit, dokud maso zcela nezměkne. Na závěr vložíme brambory pokrájené na kostky a dovaříme. Ochutíme a promícháme.

Podobné recepty:

Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš, Hlívový maďarský guláš