Těstoviny s kuřecím masem po čínsky

Potřebujeme:

½ kg kuřecího masa, ½ kg pórku a cibule, 0,4 kg bílého zelí, ¼ kg mrkve, ½ špaget, olej, česnek, sójovou omáčku, sůl

Jak na to:

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a osmahneme na nudličky nakrájené kuřecí maso, které jsme den předtím naložili do sójové omáčky a česneku. Maso podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Mezitím na trošce oleje dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a pórek. Pak podlijeme vodou a přidáme nudle z 2 / 3 bílého zelí a dusíme do měkka. Když je podušené maso i zelí s cibulí a pórkem měkké, vše smícháme s čerstvě uvařenými ještě teplými špagetami, osolíme a necháme uležet cca 10 min. Při podávání vmícháme do směsi zbytek nadrobno nakrájené čerstvé nedušeného zelí a nastrouhanou mrkev.

Podobné recepty:

Svíčková omáčka s těstovinami a kuřecím masem, Těstoviny s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou, Těstoviny s kuřecím masem, Těstovinový salát s kuřecím masem, Těstovinový salát s kuřecím masem a jablkem