Filé s rajčatovou omáčkou

8.11.2011
Potřebujeme:

750 g rybího filé, 210 g rajského protlaku, 30 g hladké mouky, sůl, 20 g cukru, 5 dcl převařeného mléka, olej, trochu mleté ​​skořice

Jak na to:

Filé nakrájíme na řízky, osolíme a opečeme na oleji, poklademe na teplou mísu. Přetlak dáme do kastroly, rozmícháme s moukou, zalijeme 3 dcl vody, dobře promícháme, přidáme nastrouhanou citrónovou kůru, cukr, dobře promícháme a pomalu provaříme. Nakonec přilijeme teplé mléko, přidáme skořici, podle chuti osolíme a připravenou omáčkou zalijeme maso. Podáváme s bramborovou kaší.

Podobné recepty:

Těstoviny s lilkem, Tortellini s rajčatovou omáčkou, Filé s koprovou omáčkou, Pikantní filé, Pikantní rybí filé se sýrem