Zapékané smažené řízky
15.11.2011
4 klasické smažené řízky (například z předešlého dne), 1 dcl vody, 2 lžíce oleje, 2 lžíce kečupu, 1 lžíci hořčice, pepř, sůl, zeleninovou kořenící směs, sójovou nebo worcesterem
Jak na to:Smažené řízky rozložíme do zapékací misky a zalijeme je nálevem, který uděláme z vody, oleje, podle chuti kečupu, hořčice, pepře, soli, zeleninové kořenicí směsi, případně sójové nebo worcesterem. Zapékáme v troubě dokud nálev nevsákne do řízků (přibližně 20 minut). Podáváme s rýží, bramborem nebo jen s chlebem a okurkou.
Podobné recepty:Zapékané kuřecí řízky, Zapékané vepřové řízky, Zapékané řízky, Zapékané řízky, Smažené mleté řízky se sýrem