Vepřové maso s hráškem

22.11.2011
Potřebujeme:

1/2kg vepřové kýty, 2 cibule, olej, sójovou omáčku, sůl, pepř, kari koření, mletou červenou papriku, hrášek, 1 PL Solamylu, rajčatový protlak

Jak na to:

Cibuli na jemno nakrájíme a na oleji osmahneme. Přidáme maso nakrájené na nudličky, osolíme a dochutíme kořením. Maso podlijeme vodou a dusíme. Když je měkké přidáme hrášek, rajčatový protlak a zahustíme solamylem. Podáváme ze bramborovou kaší, rýží nebo těstovinami a zeleninovým salátem. Můžeme použít i drůbeží maso.

Podobné recepty:

Vepřové maso s hráškem, Hlíva se zeleným hráškem, Vepřové masíčko po znojemsku, Vepřové maso, Pizza se zeleným hráškem a s vejcem