Chutný Kedlubnový salát

Potřebujeme:

4 mladé kedlubny, 200 g sýra ementál, svazek pažitky, mletý bílý pepř
Zálivka: 2 lžíce ostré hořčice, 150 ml bílého jogurtu, 1 / 4 lžičky hořčičného semene

Jak na to:

Očištěné kedlubny nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do mísy.
Pažitku nakrájíme na 3 cm kousky, sýr na kostičky a dáme do mísy.
Ochutíme mletým bílým pepřem, promícháme a dáme do chladu.
Zálivku připravíme z hořčice, kterou smícháme s bílým jogurtem a hořčičným semenem. Dobře ji našleháme a přelijeme jí vychlazený Kedlubnový salát.

Podobné recepty:

Kedlubnový salát "gigant", Kedlubnový salát s ořechy, Kedlubnový salát, Kedlubnový salát s hovězím masem, Zelný salát