Kuřecí salát
16.11.2011
300 g kuřecího pečeného nebo vařeného masa, 100 g sterilovaných žampionů, 50 g sterilovaného hrášku, 30 g celeru, 100 g majonézy, 1 KL kaparů, 1 citron, 1 hlávku salátu, pažitku, petrželku, worchesterovou omáčku, pepř, sůl
Jak na to:Kuřecí maso pokrájíme na malé kousky, přidáme hrášek, pokrájený celer, žampiony, pažitku a kapary. Zalijeme majonézou rozředěnou citronovou šťávou, ochutíme worchesterovou omáčkou, pepřem, osolíme, zlehka promícháme a necháme stát alespoň 2 hodiny v chladu. Podáváme s pečivem jako lehké studené jídlo.
Podobné recepty:Salát Angelo, Kuřecí salát, Kuřecí salát, Kuřecí jednohubky, Americký salát