Kuřecí maso s čínskou zeleninou
23.11.2011

300 g kuřecích prsíček, sůl, sójovou omáčku, saké, olivový olej, koření kari, čínskou mraženou zeleninu, čínské houby
Jak na to:Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, osolíme je, pokapeme sójovou omáčkou, posypeme kořením kari a pokapeme saké. Necháme odstát 20 minut. Pak je pomalu opečeme v pánvi na oleji. Po opečení vyjmeme a odložíme na teplé místo. Mraženou čínskou zeleninu orestujeme na olivovém oleji. Předem namočené a pokrájené houby krátce povaříme a přidáme k zelenině spolu s opečeným masem. Promícháme a krátce spolu orestujeme. Podáváme s uvařenou rýží smíchanou s kukuřicí a s nakrájeným koriandrem.
Podobné recepty:Čína, Kuřecí jednohubky, Kuřecí kapsy se zeleninou, Kuřecí maso s ananasem, Zelenino-kuřecí špíz