Kuře na zelenině

23.11.2011
Potřebujeme:

1 kuře, 200 g bílé ředkvičky, 2 menší cibule, 400 g kysaného zelí, 1 smetanu na vaření, mletý kmín, 100 g másla, sůl, olej

Jak na to:

Kuře rozdělíme na porce a osolíme. Očištěnou cibuli na jemno nakrájíme a ředkvičku nastrouháme. Cibuli udusíme na oleji, přidáme ředkvičku, pokrájenou kysané zelí, kmín a smetanu. Vše promícháme a dáme na vymazaný menší plech. Na zelný základ poklademe porce kuřete, které dobře potřeme máslem. Vložíme do horké trouby a zakryté pečeme. Po 30 minutách odkryjeme a dopečeme.

Podobné recepty:

Kuře na zelenině, Kuře na pivě, Pečené kuře v zelenině, Italské kuře s nádivkou, Nadívané kuře zalité pivem