Kapr na rajčatech

1.12.2011
Potřebujeme:

3 porce 1 menšího kapra, lžíci hladké mouky, 3 lžíce oleje, 2 menší cibule, 3 rajčata, 1 bobkový list, 200 ml červeného vína, šťávu z ½ citrónu, sůl

Jak na to:

Kapra nakrájíme na jednotlivé porce. Osolíme a poprášíme moukou. Na oleji osmažíme rybu z obou stran. Přeložíme ji na talíř a ve výpeku osmažíme posekanou cibuli. Přidáme oloupaná, pokrájená rajčata, bobkový list a dusíme doměkka. Zalijeme vínem, ochutíme citrónovou šťávou. Vložíme kapra a 10 min spolu dusíme. Podáváme s chlebem.

Podobné recepty:

Kapr po mlynářsku, Kapr na modro, Kapr na jablkách, Kapr na zázvoru, Pečený obložený kapr