Kapr na rajčatech

3 porce 1 menšího kapra, lžíci hladké mouky, 3 lžíce oleje, 2 menší cibule, 3 rajčata, 1 bobkový list, 200 ml červeného vína, šťávu z ½ citrónu, sůl
Jak na to:Kapra nakrájíme na jednotlivé porce. Osolíme a poprášíme moukou. Na oleji osmažíme rybu z obou stran. Přeložíme ji na talíř a ve výpeku osmažíme posekanou cibuli. Přidáme oloupaná, pokrájená rajčata, bobkový list a dusíme doměkka. Zalijeme vínem, ochutíme citrónovou šťávou. Vložíme kapra a 10 min spolu dusíme. Podáváme s chlebem.
Podobné recepty:Kapr po mlynářsku, Kapr na modro, Kapr na jablkách, Kapr na zázvoru, Pečený obložený kapr