Těstoviny s krevetami a řeřichou

200 g širokých těstovin, 150 g očištěných mražených krevet, 10 g čerstvé řeřichy, olivový olej
Omáčka: 2 žloutky, hladkou mouku, 150 ml masového vývaru, 200 ml smetany na vaření, sůl, pepř
Těstoviny uvaříme v osolené vařící vodě s 1 PL olivového oleje. Pak je scedíme, zakápneme olivovým olejem odložíme na teplé místo. Rozmrazené krevety ogrilujeme ve vyhřáté troubě dočervena smícháme je s uvařenými těstovinami. Žloutky utřeme s hladkou moukou, postupně přilijeme vývar. Směs vložíme v misce nebo menším hrnci do vodní lázně a za stálého míchání povaříme. Přidáme smetanu na vaření a dále mícháme, aby nám nevznikly hrudky. Omáčku dochutíme solí a mletým pepřem, rozdělíme ji na těstoviny a před podáváním posypeme čerstvou řeřichou.
Podobné recepty:Těstoviny s krevetami a řeřichou, Těstoviny s krevetami ve smetanové omáčce, Těstoviny s krevetami a Activiou, Tacos s krevetami a avokádem, Těstoviny se sýrem