Indické kuřecí kostky

28.11.2011
Potřebujeme:

800 g kuřecí prsíček, 4 dcl oleje, 200 g cibule, 120 g červené papriky, 40 g česneku, 4 g mleté ​​papriky-pálivá, 12 g kari, 80 g vegety, 280 g banánu, 40 g feferonek, jíšku, 4 dcl vývaru , 120 g zakysané smetany 15%, 80 g citrónové šťávy, 40 g másla

Jak na to:

Nakrájíme si na kostičky cibuli, papriku a kuřecí prsa. Směs osmažíme na rozehřátém oleji. Přidáme na pánvičku sůl, prolisovaný česnek, feferonku zbavenou zrníček, sladkou papriku, kari a podlijeme vývarem. Chvíli směs podusíme, přidáme citrónovou šťávu a dohustit instantní jíškou. Nakonec přidáme nakrájené banány a lžíci zakysané smetany. Ragú si můžeme ještě zjemnit máslem. Podáváme s rýží.

Podobné recepty:

Indické kuře, Kuřecí játra na indický způsob, Ovocné kuřecí kostky, Indické ragú v rýžovém věnci, Kuřecí prsíčka s mangem