Bílé bonbóny
Potřebujeme:4 dkg kokosové moučky, 4 lžíce smetany, 20 dkg bílé čokolády, 1,5 dkg kokosového tuku (můžeme nahradit Jiným tukem), 2 PL bílého rumu, PL hořké vody
Jak na to:Kokosovou moučku opražíme do zlatová a necháme vychladnout. Smetanu svaříme, odstavíme z plotny a rozpustíme v ní nalámanou čokoládu a kokosový tuk.
Elektrickým šlehačem přimícháme mírně rozehřátý rum, horkou vodu a kokosovou moučku (PL kokosové moučky si necháme na zdobení). Hmotu necháme vychladnout a z času na čas zamícháme. Stříkacím sáčkem naplníme do papírových košíčků a ozdobíme kokosovou moučkou. Odložíme do chladničky.
Sladké špízy, Karamelové jablíčka, Čokoládové krémové bonbóny, Karamelové bonbóny, Kokosové bonbóny