Těstoviny s kuřecím masem po čínsky

Potřebujeme:

1 / 2 kg kuřecího masa, 1 / 2 kg pórku a cibule, 0,4 kg bílého zelí, 1 / 4 kg mrkve, 1 / 2 kg špaget, olej, česnek, sójovou omáčku, sůl

Jak na to:

Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a osmahneme na nudličky nakrájené kuřecí maso, které jsme den předtím naložili do sójové omáčky a česneku. Maso podlijeme trochou vody a dusíme do měkka.
Mezitím na trošce oleje dozlatova osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a pórek. Pak podlijeme vodou a přidáme nudle z 2 / 3 bílého zelí a dusíme do měkka.
Když je podušené maso i zelí s cibulí a pórkem měkké, vše smícháme s čerstvě uvařenými ještě teplými špagetami, osolíme a necháme uležet cca 10 min.
Při podávání vmícháme do směsi zbytek nadrobno nakrájené čerstvé nedušené zelí a nastrouhanou mrkev.

Podobné recepty:

Svíčková omáčka s těstovinami a kuřecím masem, Těstoviny s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou, Těstoviny s kuřecím masem, Těstovinový salát s kuřecím masem, Těstovinový salát s kuřecím masem a jablkem