Bez kynutí skořicovník a pizza

1 kg hladké výběrové mouky, 1 kostku droždí, 3 (5) PL krystalového cukru, 20 ks umělého sladidla (nemusí), 1 lžičku soli, 2 dcl oleje, 1 prášek do pečiva, 3 vajíčka, 0,5 l mléka
Jak na to:Vše utřeme. Rozdělíme na 2 poloviny. Z jedné uděláme skořicovník a z druhé pizzu.
Skořicovníku: Uděláme si čtverec, který natřeme skořicovou náplní: 100 g másla, 8 PL krystalového cukru, 8 lžiček skořice smícháme dohromady. Placku srolujeme co nejtěsněji a krájíme asi 2 cm kolečka. Ukládáme na olejem vymazaný plech. Potřeme jejich vajíčkem a takto můžeme nechat trošku podkynout. Troubu předehřejeme na 250 C a pečeme na 200 C kolem 15 až 20 minut.
Pizza: Druhou část těsta rozválíme, položíme na vymazaný plech a už jen ukládáme-kečup nebo rajčatový protlak, salám, uvařená vajíčka, rajčata, papriku, .. Po ozdobeni dáme péct a před dopečením přidáme nastrouhaný sýr.
Štrůdl bez kynutí, Pizza taštičky, Pizza rohlíky, Tygříkova pizza od Medvídka Pú, Pivní pizza