Mexické fazole

Potřebujeme:

trochu masti nebo 2 až 3 lžíce oleje, 3 vejce, 2 konzervy fazolí v rajské omáčce s označením Barbecue, 1 konzervu sladké kukuřice, 2 domácí klobásky, 1 větší rajský protlak, 1 velkou nebo 2 menší cibule, 2 stroužky česneku, 1 balení zelených oliv, 1 malou červenou papriku, 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička kari koření, 1 lžičku soli, 1 lžička tymiánu, 1 lžička pepře, 1 lžičku feferonkové pasty, špetku šafránu, 100 g uzeného sýra, svazek petrželky

Jak na to:

Na hluboké pánvi rozpálíme olej a vložíme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu. Když začne pouštět šťávu, postupně přidáváme kari koření, sójovou omáčku, rajčatový protlak, kukuřici, šafrán a směs posypeme trochou pepře.
Vše zalijeme fazolovými konzervami a přidáme olivy nakrájené na kolečka. Podle chuti dochutíme feferonkovou pastou. Přidáme tymián a nakrájenou papriku.
Směs osolíme, posypeme strouhaným sýrem a nakrájenou petrželkou. Podáváme s volský okem a s chlebem nebo pečivem.

Podobné recepty:

Těstoviny s tuňákem, Mexické fazole, Mexické soté, Mexické fazole, Mexické soté z Goodyová foody nudlí