Těstovinový nákyp s krůtího prsíčky

Potřebujeme:

1/2 kg těstovin-vřetena, sůl, 400 g žampionů, 2 rajčata, 300 g mraženého hrášku, 1/2 kg krůtím prsou, 3 lžíce oleje, pepř, nasekanou petrželku, 250 g zakysané smetany, 250 g strouhaného ementálu

Jak na to:

Těstoviny-vřetena uvaříme podle návodu a scedíme. Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky. Rajčata omyjeme, nakrájíme na kostičky a smícháme s těstovinami a hráškem.
Troubu vyhřejeme na 200 stupňů. Maso nakrájíme na kostky a opečeme asi 7 minut v rozpáleném oleji z obou stran. Osolíme, opepříme a vmícháme do těstovin.
Vmícháme petrželku se zakysanou smetanou a sýrem. Dochutíme a vložíme do vymazaného pekáče. Pečeme v troubě asi 30 minut.

Podobné recepty:

Těstovinový nákyp s tvarohem, Krůtí plátky s ananasem, Citrónový nákyp, Nákyp z jablek a banánů, Rýžový nákyp