Tvarohovo-šlehačkový krém s bylinkami

1 kostku tvarohu, 1 kelímek smetany, 2 lžičky vegety, 3 stroužky česneku, 2 lžíce posekané petrželky nebo pažitky
Jak na to:Šlehačku svaříme s vegetou a když vychladne, přikryjeme odložíme do chladničky.
Na druhý den dáme smetanu do mixéru spolu s tvarohem očištěným česnekem, pokrájeným na malé kousky a dobře umixujeme.
Do hotového krému přidáme na jemno posekané bylinky, přizdobíme nimi i vrch a podáváme s čerstvou zeleninou, masem a opékanými bramborami místo tatarské omáčky nebo jako pomazánku s chlebem nebo pečivem.
Francouzské karamelové kostky, Francouzské karamelové kostky, Tvarohovo-jogurtový krém s hruškami, Čokoládový šlehačkový krém, Dámský Rozmar