Rybí pomazánka

1 konzervu sardinek, 125g másla, malou cibulku, natvrdo uvařená vejce, hořčici, kečup Gurmán - jemný (ostrý)
Jak na to:Do porcelánové misky dáme jiker zbavené sardinky, přidáme máslo a do jemná roztíráme vidličkou, dokud se sardinky úplně nespojí s máslem. Potom přidáme na jemno nakrájenou malou cibulku, a opět vidličkou rozetřeme.
Přidáme kávovou lžičku hořčice (podle chuti) a opět vidličkou roztíráme, pak přidáme 5 KL kečupu a opět vidličkou roztíráme. Nakonec přidáme vejce.
Naposled vše roztíráme vidličkou, dokud není vajíčko (bělmo) zcela posekané na drobno. Mažeme na rozkrojený bílý rohlík.
Rybí pomazánka, Rybí pomazánka, Rybí pomazánka, Rybí pomazánka, Rybí pomazánka tatínkova