Vepřové s horčicově-pomarnačovou omáčkou

Potřebujeme:

cca 0,5 kg vepřového masa, 1 lžíci hořčice, koření, sůl, šťávu z 2 pomerančů, cukr, tuk, cibuli

Jak na to:

Maso nakrájíme na malé nudličky a naložíme do oleje se solí, vegetou a bylinkami. Necháme tam alespoň 2 hodiny.
Olej z nálevu slijeme do hrnce a vložíme nakrájeného cibulku. Orestujeme a vložíme maso, které necháme dusit do měkka. Přidáme hořčici, chvilku vaříme Dokud pustí vlastní šťávu a vlijeme šťávu z pomeranč. Přidáme koření - kmín, sůl, sójovku a trochu cukru.

Podobné recepty:

Barbecue omáčka, Horčicově rajčatový salát, Brambory a vejce v horčicové omáčce, Vepřové řízky s brusinkovou omáčkou, Vepřové masíčko po znojemsku