Rumový dezert
Potřebujeme:100 g krystalového cukru, 100 ml vody, 200 g piškotových drobků, 1 PL kakaa, 2 až 3 lžíce umu, 30 g nasucho opražených pšeničných klíčků, 30 g mletých oříšků, 60 g rostlinného tuku, kandované ovoce na ozdobení
Čokoládová poleva: 100 g čokolády na vaření, 40 g ztuženého tuku
Z cukru a vody uvaříme sirup. Do vychladlého sirupu přidáme piškotové drobečky smíchané s prosetým kakaem, rum, klíčky, oříšky, změklý tuk a promícháme.
Z masy formujeme menší kulky, necháme je oschnout, a pak je pomocí párátka namočíme do čokoládové polevy a ozdobíme přeslazených ovocem.
Čokoládová poleva: V horkém vodní lázni rozpustíme čokoládu a tuk a do hladká vymícháme.
Jablečný dezert, Smetanový dezert s lesním ovocem, Smetanový dezert s lesním ovocem, Dezert, Dezert s medem a ořechy