Topinky s patizon
21.2.2012

250 g hlívy, 100 g feferonek, 200 g zelené papriky, 200 g cibule, 200 g oleje, 50 g sladkokyselé okurky, 200 g patizónu nebo cukety, 100 g kečupu, sůl, cukr, jablko, česnek
Jak na to:Cibuli pokrájíme, zpěníme na oleji, přidáme na nudličky nakrájenou papriku, pomletou hlívu a jemně pokrájené feferonky. Osolíme a udusíme do měkka.
Přidáme nastrouhaný patizon nebo cuketu, nastrouhané jablko a ještě chvilku podusíme. Nakonec přidáme kečup a nastrouhanou okurku.
Vše dobře promícháme a natřeme na topinku z tmavého chleba.
Zapékaný patizon, Plněný patizón, Topinky s patizon, Patizon na kari koření, Plněný patizon