Chalupářský pekáč
10.2.2012

1 kg vepřového plece nebo libového bůčku, 2 klobásy, 2 cibule, 4 stroužky česneku, grilovací koření, drcený kmín, sůl
Jak na to:Maso nakrájíme na kostky, osolíme a osmahneme na rozpáleném sádle.
Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, cibuli a plátky česneku.
Podlijeme vodou a asi 1 hodinu pečeme v troubě.
K měkkému masu přidáme nakrájenou zeleninu (1 cuketa, 1 červená a žlutá paprika, 4 rajčata), ochutíme grilovacím kořením, kmínem a zasypeme 100 g strouhaného sýra. Dopékáme, až se sýr roztaví.
Podáváme s chlebem.
Chalupářský punč, Chalupářský králík, Kuřecí prsa na smetaně s pórkem a sýrem, Kuře na pivní láhvi, Kuře na pivní láhvi