Rafaelo

14.2.2012
Potřebujeme:

150 ml vody, 250 g kryst.cukru, 125 g Palmarínu, 200 g strouh.kokosu, 2 bal.van.cukru, 200 g sušeného mléka, asi 50 ks lískových ořechů

Jak na to:

Vodu s cukrem vaříme 5-6 min. na mírném ohni. Odstavíme, přidáme pokrájený tuk a mícháme, dokud se nerozpustí. Pak přidáme 150 g kokosu, van.cukr, suš.. mléko, dobře rozmícháme a necháme odstát 2-3 hod.
Oříšky asi 10 min. pečeme na suché pánvi na nejnižší teplotě, zbavíme je slupek. Z hmoty vytvarujeme (vlhkýma rukama) malé kuličky a do každé dáme ořech. obalíme je v kokosu a položíme do košíčku.

Podobné recepty:

Sýrové rafaelo, Rafaelo, Rafaelo, Rafaelo, Domácí rafaelo