Kuřecí soté na žampionech
20.2.2012

500 g kuřecích prsou, 100 g žampionů, sójovou omáčku, 250 g cibule, olej, mletou červenou papriku, pepř, sůl
Jak na to:Maso omyjeme a nakrájíme na nudličky. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme nakrájené žampiony. Přidáme kuřecí prsa a přisypeme papriku. Chvíli opražíme a podlijeme vlažnou vodou.
Po 15 minutách přidáme sójovou omáčku podle chuti, osolíme a opepříme. Dusíme do měkka ještě asi 45 minut. Podáváme s dušenou rýží.
Kuřecí soté na arašídovém másle, Kuřecí soté se sýrem s modrou plísní, Kuřecí soté se sýrem s modrou plísní, Kuřecí soté s kukuřicí, Kuřecí soté na curry