Citrónové těstoviny s tuňákem a olivami
9.2.2012

250 g těstovin, sůl, olej, 100 g Hery, 2 citrony, 1,5 dcl smetany, 200 g tuňáka, pažitku nebo petrželku
Jak na to:Těstoviny uvaříme v osolené vodě a pokapeme je trochou oleje. V hlubší pánvi rozpustíme Heru, přilijeme šťávu z 2 citronů a postupně přidáváme šlehačku. Když začne vřít, omáčka začne pomalu houstnout. Přidáváme smetanu podle potřeby.
Do omáčky přidáme těstoviny, scezeným tuňáka a na kolečka pokrájené zelené olivy. Těstoviny prohřejeme s omáčkou a příp. ještě dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme pažitku nebo nať.
Těstoviny s tuňákem, Těstovinový salát s tuňákem, Těstoviny s tuňákem, Zeleninový salát s tuňakem, Těstoviny s tuňákem a zelenou omáčkou