Hovězina na divoko

1 kg hovězího masa, koření Divočina, mast, 2 větší cibule, 4 stroužky česneku, sůl, pepř, mletou červenou papriku, kmín, 250 g žampionů, 1 lžíci protlaku nebo 2 lžíce kečupu, trošku hladké mouky
Jak na to:Na sádle do sklovitá osmahneme 2 větší cibule, přidáme 4 stroužky protlačeného česneku a na kostičky nebo plátky pokrájené maso. Trocha opražíme, přidáme sůl, pepř, 2 lžičky pepře Divočina a trochu červené papriky. Podlijeme a dusíme.
Zvlášť na oleji a kmínu udusíme asi 250 g žampionů (nebo jiné houby) a před koncem přidáme k masu. Také přidáme 1 lžíci protlaku nebo 2 lžíce kečupu, trošku hladké mouky na zahuštění a ještě chvíli uvaříme. Podáváme s knedlíkem.
Marináda na kuře, Marináda na divoko, Marináda na divoko, Vepřové na divoko, Vepřová kýta na divoko