Těstoviny se zeleninou na čínský způsob

Potřebujeme:

těstoviny, sůl, cibuli, cuketu, kukuřici, hrášek, kari koření, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, sladkou papriku (příp. štiplavou nebo chilli), oregano, bazalku, pórek, smetanu na vaření, kečup

Jak na to:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přitom dáme vařit těstoviny do osolené vařící vody. Nakrájíme cuketu, přidáme ji k cibuli spolu s hráškem, kukuřicí, případně jinou zeleninou podle chuti a promícháme. Přidáme kari koření, sójovou omáčku, worcestrovou omáčku, papriku sladkou (nebo štiplavou) nebo chilli. Restujeme cca 5 minut.
Potom dáme do pánve nakrájený pórek, dávám ho ze zeleniny jako poslední, aby zůstal křupavý, přilijeme smetanu na vaření a necháme tak 2 minuty probublat. Posypeme bylinkami.
Těstoviny scedíme a dáme na zelenino-smetanovo-bylinkovou směs. Na závěr dáme na kostičky nakrájený tvrdý sýr. Vše dobře zamícháme a naservírujeme např. s kečupem.

Podobné recepty:

Celozrnné těstoviny se zeleninou a mozzarelou, Omeleta na čínský způsob, Kuřecí vývar s palačinkovým nudlemi na čínský způsob, Kuřecí prsa na sicilský způsob, Zdravé těstoviny