Bonboniérový dort

22.2.2012
Potřebujeme:

250 g másla, 200 g cukru, špetku soli, 4 vejce, 360 g polohr.mouky, 100 ml mléka, 1 bal.prášku do pečiva, 1 vanilkový cukr, bonboniéra (měla by být karamelová)

Jak na to:

Máslo, cukr, van.cukr a sůl vymícháme. Po jednom přidáváme vejce. Mouku s prášk.do pečiva smícháme a pomalu přidáváme, nakonec vlijeme mléko.
Vysypeme si dortovou formu, vlijeme do ní těsto a naskládáme bonbóny, které obalíme v hrubé mouce, aby neklesli na dno. Pečeme asi hodinu při 175 C, asi hodinu.
Ozdobíme podle fantazie.

Podobné recepty:

Vídeňský dort, Ořechově - kávová dort, Sachr dort, Piškotový dort, Smetanový dort