Maďarský granadír ve woku

300 g flíčků, 3 střední brambory, 2 rajčata, 2 papriky, 1 větší cibuli, mletou červenou papriku, sůl, pepř, olej
Jak na to:Cibuli nakrájenou nadrobno osmahneme až zesklovatí na oleji a zaprášíme mletou sladkou paprikou. Když je sklovitá, přidáme nadrobno nakrájené zelené papriky, osolíme, opepříme a dusíme. Když jsou i papriky poloměkké, přidáme oloupaná nadrobno nakrájená rajčata. Opět krátce podusíme a nakonec přidáme nadrobno nakrájené brambory, zalijeme tak 1 dcl vody a rozvaříme.
Flíčky uvaříme podle návodu na sáčku. Když se ve woku rozvaří i brambory, odstavíme a vše pomačkáme mačkadlem na bramborovou kaši. Nakonec flíčky smícháme s pastou, která nám vznikla ve woku a podle potřeby ještě osolíme / opepříme.
Podáváme s něčím kyselým, např.. beraní rohy.
Ovocné kuřecí soté, Ovocné kuřecí soté, Kuřecí Chow-mein, Granadír, Kuřecí chop-Suey (šopsú)