Rybí filé s jablky
Potřebujeme:rybí filé, máslo, jablka, nízkotučný jogurt, mléko, kari koření, kryst.cukr, sůl, tekuté koření, citrónový koncentrát, hořčici
Jak na to:V ohnivzdorné míse udusíme filé. Mísu vymažeme máslem a rozložíme filé. Na filé poklademe kousky másla a podlijeme vodou. Dusíme do poloměkka. Potom odstraníme přikrývku z mísy a na filé poklademe očištěné a na tenké plátky nakrájená jablka (nejlépe jsou žluté jablka nebo takové, které nejsou kyselé).
Pečeme v troubě bez vrchní části mísy - odkryté. Když jsou jablka měkké, vše zalijeme omáčku a ještě chvíli dopékáme.
Omáčka: Smícháme nízkotučný jogurt, mléko, kari koření, kryst.cukr, sůl, tekuté koření, citrónový koncentrát. Nevaříme.
Nalijeme na filé a dáme do trouby, kde se vše spolu převařit.
Zapečené rybí filé, Smažené rybí filé v kokosu, Pečené rybí filé se žloutkovou pěnou, Zapékané filé, Smažené rybí filé