Rybí filé s jablky

8.3.2012
Potřebujeme:

rybí filé, máslo, jablka, nízkotučný jogurt, mléko, kari koření, kryst.cukr, sůl, tekuté koření, citrónový koncentrát, hořčici

Jak na to:

V ohnivzdorné míse udusíme filé. Mísu vymažeme máslem a rozložíme filé. Na filé poklademe kousky másla a podlijeme vodou. Dusíme do poloměkka. Potom odstraníme přikrývku z mísy a na filé poklademe očištěné a na tenké plátky nakrájená jablka (nejlépe jsou žluté jablka nebo takové, které nejsou kyselé).
Pečeme v troubě bez vrchní části mísy - odkryté. Když jsou jablka měkké, vše zalijeme omáčku a ještě chvíli dopékáme.

Omáčka: Smícháme nízkotučný jogurt, mléko, kari koření, kryst.cukr, sůl, tekuté koření, citrónový koncentrát. Nevaříme.
Nalijeme na filé a dáme do trouby, kde se vše spolu převařit.

Podobné recepty:

Zapečené rybí filé, Smažené rybí filé v kokosu, Pečené rybí filé se žloutkovou pěnou, Zapékané filé, Smažené rybí filé