Domácí kečup

21.3.2012
Potřebujeme:

na 2 kg rajčat
250 g jablek, 250 g cibule, 200 g krystalového cukru, 2 PL soli, 1 dcl octa, na špičku nože zázvoru a muškátového oříšku, 2 ks bobkového listu, 8 ks celého nového koření, 16 ks celého pepře, 4 ks hřebíčku, 1/2 PL mleté ​​skořice, 2 lžíce mleté ​​červené papriky, špetku pálivé papriky

Jak na to:

Rajčata, jablka a cibuli očistíme a pokrájíme menší kusy. Dáme je do velkého hrnce. Přidáme cukr, sůl, ocet a všechno koření a rozvaříme. Propasírujeme a slijeme do sklenic. Sterilizujeme nad párou cca 20 minut.

Podobné recepty:

Valentýnské zelí, Lehký vajíčkový salát, Domácí kečup, Domácí špagety, Špagety