Domácí kečup

na 2 kg rajčat
250 g jablek, 250 g cibule, 200 g krystalového cukru, 2 PL soli, 1 dcl octa, na špičku nože zázvoru a muškátového oříšku, 2 ks bobkového listu, 8 ks celého nového koření, 16 ks celého pepře, 4 ks hřebíčku, 1/2 PL mleté skořice, 2 lžíce mleté červené papriky, špetku pálivé papriky
Rajčata, jablka a cibuli očistíme a pokrájíme menší kusy. Dáme je do velkého hrnce. Přidáme cukr, sůl, ocet a všechno koření a rozvaříme. Propasírujeme a slijeme do sklenic. Sterilizujeme nad párou cca 20 minut.
Podobné recepty:Valentýnské zelí, Lehký vajíčkový salát, Domácí kečup, Domácí špagety, Špagety