Vlašský salát
27.3.2012
30 dkg měkkého salámu, 2 středně velké kyselé okurky, 2 středně velké cibule, 1 sklenička Moravanky, 2 dcl mléka, 2 PL hl. mouky, 1 menší majolku (250 ml) a podle chuti pepř, sůl a cukr
Jak na to:Salám, okurky, cibuli a Moravanku (bez feferonky) nasekáme nebo nakrájíme nadrobno. V malém hrnci smícháme mléko a mouku a za stálého míchání uvaříme do husté kaše a necháme vychladnout.
Po vychladnutí smícháme kaši s nasekanými surovinami a nakonec přidáme majolku.
Důkladně promícháme a dochutíme podle vlastní chutě.
Desetiminutový vlašský salát, Vlašský salát, Vlašský salát na chlebíčky, Pestrý těstovinový salát, Pestrý těstovinový salát