Vlašský salát

Potřebujeme:

30 dkg měkkého salámu, 2 středně velké kyselé okurky, 2 středně velké cibule, 1 sklenička Moravanky, 2 dcl mléka, 2 PL hl. mouky, 1 menší majolku (250 ml) a podle chuti pepř, sůl a cukr

Jak na to:

Salám, okurky, cibuli a Moravanku (bez feferonky) nasekáme nebo nakrájíme nadrobno. V malém hrnci smícháme mléko a mouku a za stálého míchání uvaříme do husté kaše a necháme vychladnout.
Po vychladnutí smícháme kaši s nasekanými surovinami a nakonec přidáme majolku.
Důkladně promícháme a dochutíme podle vlastní chutě.

Podobné recepty:

Desetiminutový vlašský salát, Vlašský salát, Vlašský salát na chlebíčky, Pestrý těstovinový salát, Pestrý těstovinový salát