Banánová zmrzlina

12.3.2012
Potřebujeme:

2 větší banány, 1 smetana na šlehání, vanilkový cukr
Poleva: čokoláda na vaření, máslo, mléko

Jak na to:

Oba banány umixujeme v mixéru na hladkou hmotu. Do ní přidejte vanilkový cukr a smetanu na šlehání. Všechno spolu znovu promixujte. Když se v hmotě začnou vytvářet malé bublinky, přelijte do nádob na mrazení.
Podávejte polité rozehřátou horkou čokoládou - ve vodní lázni smíchejte čokoládu na vaření s máslem a mlékem (máslo a mléko přidávejte podle toho jak chcete mít polevu hustou).

Podobné recepty:

Zmrzlina smetanovo ovocná, Kačer koktejl, Smažená zmrzlina na jahodovém kapučíne, Banánová dobrota, Jahodová zmrzlina s mascarpone