Jogurtová bábovka se skořicí

12.3.2012
Potřebujeme:

350 g polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 1 vejce, 2 lžíce kakaa, 150 g oleje nebo másla, 2 bílé jogurty, 250 g moučkového cukru, 1-2 lžičky skořice

Jak na to:

Do mísy dejte mouku, přidejte prášek do pečiva, vejce, kakao, olej, práškový cukr, bílé jogurty, mletou skořici a dobře vše vymíchejte elektrickým šlehačem.
Troubu předehřejte na 180 stupňů. Dejte do vymazané a moukou vysypané formy. Bábovku nezapomeňte přikrýt alobalem, aby vrch neshořel.
Vychladlou bábovku vyklopte a posypte práškovým cukrem.

Podobné recepty:

Jogurtová bábovka, Chřest smažený v těstíčku, Majonézová bábovka, Šlehačková bábovka, Olejová bábovka